Анелия както е известно  има малки корекции по себе си

...
Анелия както е известно  има малки корекции по себе си
Коментари Харесай

Вижте как се промени Анелия през годините

Анелия както е известно  има дребни корекции по себе си и в никакъв случай не е прекалява с подобренията. Група нейни фенове в Инстаграм пуснаха клип с нейни фотоси от началото на кариерата й до през днешния ден. Когато Анелия към момента и омъжена за Коко Динев и той не е пестял  средства да популяризира обичаната си.

На фотосите можем да забележим Ани на концерти или на изяви по малкия екран. Почитателите й преднамерено не с употребявали фотоси от нейни клипове. Защото както е известно те са обработени авансово и не демонстрират певицата в реалност. И след корекциите с стратегии не можем да добием действителна преценка за нея.

През всичките  тези години Анелия стартира да се появява на сцената с черна коса, а след това стартира да изсветлява косите си до момента в който стане съвсем русокоска. В следствие още веднъж се завръща към тъмните тонове, а почитателите са безапелационни, че това е цветът, който най й отива.

Могат да се виждат и някакви дребни корекции, които е правила със себе си. Като да вземем за пример смаления нос и леко пипнатите уста. Но Анелия е правила всичко с мярка, запазила е цялата си хубост и не се е превърнала  в клонинг на всичките си ония колежки, които си наподобяват една с друга. Все едно са майсторени  по шаблон.

Автор:Хотнюз

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР